LVI-insinööri / VILPE

VILPE (entinen SK Tuote) on kehittänyt uusia innovatiivisia katto- ja ilmanvaihtotuotteita jo yli 40 vuoden ajan. Yrityksen VILPE®-brändi kuuluu pohjoismaisen rakennusteollisuuden arvostetuimpien joukkoon. VILPEn toiminta pohjautuu asiakaskeskeiseen tuotekehitykseen, sillä VILPE haluaa tuoda asiakkaille vain parhaita ratkaisuja. VILPElle tärkeintä on laatu, kestävyys ja asentamisen helppous. Lue lisää yrityksen toiminnasta täältä: www.vilpe.com/fi

 VILPE

Haluatko parantaa ihmisten ja rakennusten hyvinvointia teknisen osaamisesi avulla?

VILPEllä se on mahdollista!

LVI-insinööri

LVI-insinöörinä työskentelet eri projekteissa, jotka liittyvät tuotetutkimukseen ja -kehitykseen. Tulet myös toimimaan muutamien tuoteryhmien asiantuntijana – mitä nämä tuoteryhmät ovat, riippuu sinun osaamis- ja kiinnostusalueistasi. Olet perillä markkinoiden trendeistä, koulutat ja tuet myyjiämme ja kehität tuotteita, jotka ovat laadukkaita, kestäviä ja helppoja asentaa. Teet työtä sekä itsenäisesti että yhdessä alihankkijoiden kanssa. Raportoit työstäsi T&K-johtajalle.

Etsimme henkilöä, jolla on muutaman vuoden kokemus työstä teollisuuden alalla ja tehtävään soveltuva koulutus. Olet luultavasti koulutukseltasi insinööri, tai sinulla on korkeakoulututkinto matematiikassa tai fysiikassa. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito ja arvostamme myös ruotsin ja venäjän kielen taitoa. Otteesi työhön on systemaattinen ja organisoitunut, ja kommunikaatio- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät.

Tahdotko työskennellä jatkuvasti kasvavan markkinajohtajan palveluksessa innovatiivisessa ja inspiroivassa ympäristössä? Lähetä meille hakemuksesi!

 

Rekrytoinnista vastaa A-zeta Consulting. Lähetä hakemus osoitteessa www.a-zeta.com ’avoimet työpaikat’ -linkin kautta. Viimeinen hakupäivä on sunnuntaina 15.12. Lisätiedot tehtävästä antaa Janina Björk, A-zeta Consulting, puh. +358 44 527 1293 / janina.bjork@a-zeta.com