Suurin motivaationi lähde on ollut saada jatkuvasti oppia uutta ja kehittää yrityksiä sekä organisaatioita yhdessä asiakkaan kanssa. Siksi viihdyn konsultin roolissani. Jokainen asiakastapaaminen on ainutlaatuinen ja tärkeintä on kuunnella missä asiakas tarvitsee apua. Jotkut asiakkaat haluavat opastusta kuinka edetä tavoitteeseensa, toiset tavoitteen tunnistamisessa. Tehtäväni on kuunnella, omaksua ja ymmärtää esitettyjä tietoja sekä johtopäätöksien ja yhteenvetojen tekeminen jotta asiakas itse voi tehdä hyvin perusteltuja päätöksiä.

Taloustiede, yritysjohtaminen ja strategian laadinta ovat painopistealueitani. Vuosien varrella olen kerännyt kokemusta monikansallisista yrityksistä koneteollisuudesta, veneteollisuudesta sekä kuljetusalalta, mutta myös pienemmiltä, paikallisilta perheyrityksiltä, joka on antanut minulle leveää tietopohjaa johon turvautua. Minulla on myös pitkä kokemus johtokuntatyöstä ja olen aktiivinen luennoitsija.

Kun olin 11 vuotias sanoin äidilleni: ”Minusta tulee isona keksijä!”, ja tämä visio on seurannut minua työelämässänikin. Näen itseni luovana improvisoijana jolla on kyky ajatella nopeasti ja nähdä asioita monesta eri näkökulmasta saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Vapaa-aikanani vietän mielelläni aikaa perheen, purjehtimisen kesämökin ja yhdistystoiminnan parissa.