Eniten työssäni pidän siitä, että saan työskennellä asiakkaiden kanssa kohti yhteisiä tavoitteita. Pidän työssäni myös vaihtelusta – yhtenä päivänä työskentelen konttorilla strategia asioiden parissa ja seuraavana päivänä työskentelen prosessikehityksen parissa ja olen kierroksella tehtaalla.

Asiakkaan kuunteleminen on ehdottomasti tärkeintä työssäni ja konsulttina voin luoda turvallisuuden tunnetta asiakkaalle muutosprosessin aikana.

Koska minulla on pitkä kokemus eri toimialoilta ja esimiestehtävistä, pystyn katsomaan asioita eri näkökulmista. Olen myös tarkka selvittämään, mikä on tärkeää asiakkaalle ja organisaation työntekijöille. Olen valmis vaikka opettelemaan seisomaan päälläni, mikäli muutosprosessin selkeyttäminen konkreettiselle tasolle sitä edellyttää.

Saan energiaa ihmisistä ja ulkoilusta. Seison molemmat jalat tukevasti maassa. Ajoittain ”lennän”, erityisesti kun ulkoilen perheemme vetokoiran kanssa. Hän vetää kaikkea autonrenkaasta, kickbikesta rekeen, riippuen mikä vuoden aika on. Paljon vapaa ajastani menee myös lapsieni harrastusten tukijoukkona ja jalkapalloäitinä toimimiseen.