Urani konsulttina alkoi samana päivänä kun jätin lopputyöni Helsingin Kauppakorkeakouluun. Muutin Tukholmaan ja jouduin heti syville vesille – suurten, kansainvälisten yritysten organisaatiokehityksestä tuli arkeni. Tämä oli heti alusta lähtien vaativa ja monipuolinen tehtävä jossa joka päivä koostui uusien asioiden oppimisesta, samaan aikaan kun minun odotettiin toimittaa tuloksia asiakkaille. Näin jälkeenpäin olen todella kiitollinen tästä ajasta, koska opin heti alusta mitä hyvä konsultointityö pitää sisällään. Hyvä konsultti onnistuu vain jos asiakas onnistuu. Tämä idea on myös toimintatapamme A-zetassa.

Intohimoni on muutos- ja kehitystyö. Kesti aika monta vuotta urastani ennen kuin itse tajusin että en voi hallinnoida tai ylläpitää vaan ajattelen jatkuvasti seuraavaa askelta, seuraavaa kehitysvaihetta. Näen mahdollisuuksia, ja minua kuvaillaan joskus visionäärinä. Minä itse näen tämän selvästi itse A-zetassa – oltuaan jotain josta vain kuvittelimme vuonna 2015, siihen että meillä vuonna 2018 on todellinen liiketoiminta työntekijöineen, asiakkaineen ja useampine toimistoineen. Kaikki kuitenkin alkoi ideasta.

Asiakkaan auttaminen on suurin pyrkimykseni konsulttina sekä myös itse yrityksen visio – ”Tehtävämme – auttaa sinua onnistumaan”. Sinuttelemme sillä asiakkaat ovat aina henkilökohtaisia meille.
Henkilönä olen positiivinen, sosiaalinen ja ratkaisuhakuinen. Pidän ihmisistä ja miellän haasteet mahdollisuuksina.

Kun en tee töitä on perheeni keskipisteessä. Luen myös paljon ja minulla on aina vähintään kaksi kirjaa menossa samaan aikaan. Hyvänä vastapainona työarkeeni, ja mainiona tapana saada perspektiiviä, toimii rullalautailu tai lumilautailu jota olen harrastanut jo kohta 30 vuotta. Laudalla selvitän ajatukseni, saan uutta energiaa sekä jonkinlaista tasapainoa olemassaolooni.