After Work med Jakobstads Pietarsaaren Golf och Ekeri

Vi ordnade årets första A-zeta after work i mitten av mars och det blev en välbesökt kväll med uppskattade presentationer av Jakobstads Pietarsaaren Golf och Ekeri.

Jakobstads Pietarsaaren Golf

JPG:s ordförande, Anders Sandlin, berättade om föreningens verksamhet och hur de kommer att fira då föreningen fyller 40 år i år. Anders berättade också om den fina banan de har i Pirilö och att alla är välkomna dit för att prova på golf eller för att bara ta en kaffe. Han ville också slå sönder myten om att golf är en dyr och snobbig sport. I slutet av presentationen fick alla gäster delta i ett lotteri då JPG lottade ut två greencard till sommarens kurser. En av vinnarna blev väldigt positivt förvånad och sa att han aldrig vunnit något förr, och den andra vinnaren hade aldrig besökt en A-zeta after work tidigare så vi får konstatera att turen hittade rätt!

Ekeri

Ekeris VD Matti Laurila inledde med att berätta om de många och fina företagen vi har i vår region – ofta världsledande inom sin nisch. Ekeri själva är faktiskt världsledande på att utveckla och tillverka släp med helöppningsbara sidor, något som de flesta i publiken antagligen inte har varit medvetna om. Matti konstaterade även att med tanke på de olika företag inom olika branscher som finns i regionen så behöver man inte vara bäst på allt utan kan istället anlita lokala specialister.
Matti Laurila fortsatte med att presentera företaget och berättade om deras visioner, mål och utmaningen i att rekrytera kvinnor till företaget.

Båda presentationerna var mycket uppskattade vilket märktes bl.a. på publikens reaktioner och aktiva diskussion.

Ett stort tack till våra sponsorer för kvällen:

Vi på A-zeta Consulting vill än en gång framhålla och tack sponsorerna för detta tillfälle, det är de som såg till att vi hade dryck och tilltugg att bjuda på även denna gång.

OMAKO

Löfs

Elkamo

Jugend Home Hotel

Baltic Yachts

A-zeta Consulting, after work

A-zeta Consulting, after work

A-zeta Consulting, after work