Somessa.com och AZ Grit Team på A-zeta After Work

Höstens A-zeta After Work var en mycket intressant kväll med två aktuella teman, influencers och uthållighetsträning.

Johanna Tidström från somessa.com

Johanna började med att berätta hur marknadsföringen ändrat de senaste åren och att man i dag ofta använder sig av sociala medier då man vill marknadsföra sitt företag. Hon fortsatte sin presentation med att beskriva vad en influencer är, hur de jobbar och hur företag kan komma i kontakt med influencers via somessa.com. Hur fungerar då somessa.com? Johanna förklarade det som att de är influencer marknadsföringens Tinder eller AirBNB. Vidare gav Johanna lite tips om vad man ska tänka på då man samarbetar med influencers, t.e.x. att man sätter upp en klar målsättning, följa upp och våga testa på att använda sig av influencers.

A-zet Consulting - somessa.com

Eric Storvall från AZ Grit Team

Eric berättade om nejdens nyaste förening, AZ Grit Team. Föreningens filosofi är att få medlemmar att utvecklas utgående från sin individuella nuvarande nivå till en bättre nivå. Syftet med föreningen är att främja och utveckla intresset för uthållighetsidrott och skapa en samhörighet.

AZ Grit Team delas in i tre olika grupper, elit, vuxna och ungdomar. Eric hör till elitgruppen och han berättade hur han själv sätter upp sin träning och hur viktigt det är att framstegen går att mätas. Hans största mål denna vinter är Engadin Skimaraton i mars, där han vill förbättra sin position från förra årets tävling.

A-zet Consulting - AZ Grit Team

Våra sponsorer för denna After Work:

Som ni redan vet ordnar vi dessa tillfällen tillsammans med olika sponsorer. På detta sätt kan vi bjuda på lite dryck och tilltugg på våra After Works. Ett stort tack till kvällens sponsorer:

A-zeta Consulting
Eric Storvall från AZ Grit Team och Johanna Tidström från somessa.com