Cambridge och Genero på A-zeta After Work

 

 

Denna decemberkväll lystes upp av intressanta och inspirerande talare vid vår After Work i Jakobstad. Under kvällen behandlades allt ifrån inre motivation till hur det är att bygga ett företag inom digital marknadsföring.

 

Annika Rak från Cambridge

Annika berättade att hon är Jakobstads första PT och att hon har jobbat i tiotals år med att hjälpa människor att gå ner i vikt. Efter många år som PT tog hon över Cambridge i Finland och har byggt upp det till en organisation med 37 000 kunder. Annika hade även intressanta synpunkter på hur vi borde bemöta våra rädslor. Hon anser att vi borde vara öppna för att möta våra rädslor och ta oss an nya utmaningar. När man har en stadig bas att stå på är det genom nya utmaningar och genom att möta sina rädslor som vi växer som människor. Detta förhållningssätt har bidragit till den framgång Annika nått till idag.

Annika från Cambridge på After Work

 

Jonathan Björkskog från Genero

Jonathan berättade om Generos företagsresa som präglats av framgång och tillväxt, men även en del motgångar. Genom deras starka tro på företaget och deras villighet att ta risker för att lyckas har de klarat av även svårare perioder. Trots att de verkar i en bransch som är i konstant och snabb förändring har de kommit fram till att om de fokuserar på det som de kan bäst, och inte hela tiden försöker uppfinna hjulet på nytt, levererar de bäst resultatet till deras kunder. Även lyckade rekryteringar har varit en viktig faktor för dem. Deras rekryteringsfilosofi går ut på att anställa personer med en stark vilja att lära sig mera och utveckla sina kunskaper. Genom att stöda dessa personer och ge dem möjligheter och resurser att bli proffs, har de byggt upp ett team med både driv och kompetens.

Jonathan från Genero på After Work

Stort tack till Annika och Jonathan och alla som besökte vår After Work!

 

Vi vill även rikta ett stort tack till denna After Work:s sponsorer, Nooga, Herrmans, Drytec, Genero och Cambridge!

 

logon från sponsorer till After Work