A-zeta keskittyy rekrytointiin, suorahakuun sekä arviointeihin

A-zeta logo

bild

 

 

 

 

Tiedote 14.12.2018

 

A-zeta keskittyy rekrytointiin, suorahakuun sekä arviointeihin

 

Vuonna 2015 perustettu A-zeta on alusta alkaen toiminut strategiakonsultoinnin ja rekrytoinnin parissa. Osana rekrytointitoimintaa tarjoamme eri arviointimenetelmiä; pätevyysanalyyseja, hallituksen arviointeja ja johtajuuskartoituksia. Toimintamme suoraviivaistamiseksi Tammikuusta 2019 alkaen A-zeta keskittyy juurikin näihin toimintoihin. A-zetan toimistot sijaitsevat Vaasassa ja Pietarsaaressa, ja Pohjanmaa on ydintoimintamme pääasiallinen markkina-alue.

”Olemme alusta pitäen työstäneet strategiamme selkeyttä ja liiketoimintamme painopistettä. Useat organisaatiot tarvitsevat lisää työvoimaa ja pätevyyttä sekä henkilöstön ja johtajuuden kehitystä. Kehitämme jatkuvasti henkilöstöämme, menetelmiämme, työkalujamme ja verkostoamme. Sanotaan, että tietyn asian jatkuva harjoitteleminen tekee meistä siinä hyvän. Siksi tunsimme, että nyt on oikea hetki keskittyä asiakkaidemme auttamiseen juuri tällä sektorilla, jotta he löytävät etsimänsä henkilöt, rakentavat oikeanlaista johtajuutta ja sitä kautta luovat edellytyksiä jatkuvaan kehitykseen” toteaa Dan Liljeqvist.

Konsulttiliiketoiminta siirtyy Noogalle

A-zetalla ja Noogalla on osittain yhteinen omistajakunta ja yritykset ovat jo aiemmin olleet tiiviissä yhteistyössä. Siksi konsulttiliiketoiminnan siirtyminen Noogalle on luonnollista kehittymistä.

”Asiakkaiden tarpeita palvellaan entistä vaivattomammin, kun taloushallinto, järjestelmäintegraatiot ja konsulttipalvelut löytyvät saman katon alta. A-zetan motto on auttaa asiakkaita onnistumaan. Tämä ajattelutapa on luonnollisesti mukana myös jatkossa” toteaa Anders Finne.

Anders Finne on yksi A-zetan perustajista. Hän toimii jatkossa A-zetan lisäksi Nooga Consultingin seniorikonsulttina. A-zetasta Nooga Consultingiin siirtyvät myös Katja Luomaranta ja Joel Anderssén. Nykyiset ja tulevat konsultointihankkeet hoidetaan jatkossa Noogan kautta.

”A-zeta on vuodesta 2015 hoitanut useita rekrytointeja onnistuneesti niin hallitus-, johto- kuin asiantuntijatasollakin. Näemme suuria mahdollisuuksia asiakkaiden tarpeiden täyttämisessä. Muutoksen myötä toimintamme on entistä selkeämpää ja keskittyneempää, mikä on positiivinen asia niin meille kuin asiakkaillemmekin” sanoo Reija Niemi, A-zetan rekrytoinnin seniorikonsultti.

Lisätietoja:

Dan Liljeqvist, A-zetan hallituksen puheenjohtaja

dan.liljeqvist@a-zeta.com, puh. 050 5239 515

banner