A-zeta Consulting har öppnat kontor i Vasa

Handelsesplanaden 16

Vi har en längre tid diskuterat att nästa steg i vår utveckling är att öppna ett A-zeta kontor i Vasa. Våra projekt i Vasa har blivit flera med tiden och vi har haft ett behov av en plats där vi kan ta emot våra kunder. Under våren har vi varit runt och kollat på flera kontorsutrymmen och till slut hittade vi kontoret som vi letat efter. Kontoret finns på Vasaesplanaden 16 och ligger mitt i centrala Vasa.

Största delen av våra konsulter är dessutom hemma från och/eller bor i Vasa och det nya kontoret gör att deras arbetsdagar blir mera effektiva då de inte behöver köra till Jakobstad varje dag. Nu hoppas och tror vi att vi har hittat rätt plats och ser framemot att välkomna våra kunder till våra nya utrymmen.

A-zeta Consulting, kontoret i Vasa
Utsikt från kontoret i Vasa

Såhär såg kontoret ut då vi flyttade in förra veckan

 

Strategimöte

Förra veckan höll vi vårens strategimöte i våra nya kontorsutrymmen. Vi började med att bära in möbler som vi tillfälligt lånat av Mikael. Då bordet och stolarna var på plats presenterade bl.a. Katja ett internt projekt som hon jobbat med.

Som vanligt gick vi också igenom A-zeta puls, där alla får ta upp saker som vi borde bli bättre på och saker som vi ska ta vara på inom vårt företag. Det här är ett sätt som fungerat bra för oss, problemen uppmärksammas före de blir för stora och vi gör en förändring.  Att nämna saker som vi är glada över gör att vi påminner varandra om det positiva i vårt jobb.

Behöver ni hjälp med att styra upp er strategi, kontakta Dan så berättar han hur vi kan hjälpa till.

A-zeta Consulting
A-zeta Consultings team: Dan, Katja, Stefano, Janina, Mikael, Anders och Mikaela

Båda kontoren är redan i användning

Anders har från första början sagt att vi ska anställa sommarkonsulter varje år. Antalet har ökat från år till år och i måndags var det igen dags att välkomna årets sommarkonsulter, Joel, Alexander, Lars och Emelie. Flera av våra sommarkonsulter bor också i Vasa och använder redan det nya kontoret, även om möblemanget är lite provisoriskt ännu.

Kontoret i Jakobstad fortsätter som tidigare på 5te våningen i Campus Allegro. Har du vägarna förbi Vasa eller Jakobstad, kom in och säg hej så bjuder vi på en kaffe.

A-zeta Consulting, kontoret i Vasa
Sommarkonsulterna

Hur kan vi på A-zeta Consulting hjälpa dig lyckas?

Här kommer några tips på blogginlägg som vi skrivit där vi berättar om vad vi gör:

Your international problem-solvers

Tydliga målsättningar en viktig del av en konkurrenskraftig strategi

Från 5-års strategi till minut-uppföljning