Luonteeltani olen harkitseva ja utelias, mistä syystä tarkastelen asioita mielelläni eri näkökulmista, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

Aloitin kesällä 2017 A-zeta Consultingilla juniorikonsulttina ja tehtäviini kuuluu mm. toimintoanalyysien tekeminen ja datan kokoaminen sekä analysointi liiketoiminnan kehittämistä varten. Aikaisemmin olen työskennellyt valmistavassa teollisuudessa tuotantotyötekijänä, työnjohtajana ja logistiikkasuunnittelijana. Tämän lisäksi olen myös perustanut vähittäiskauppaa harjoittavan yrityksen. Koen, että työkokemuksestani on hyötyä nykyisessä työssäni.

Parasta työssäni on A-zeta Consulting:lla on ihmiset – sekä asiakkaat että kollegat. Työyhteisössämme vallitsee draivi, joka miellyttää minua. Kaikki ottavat paljon vastuuta, uskallamme tehdä asioita ja vaikka jotkut ideat voivat tuntua vähän hulluilta, aina on olemassa suunnitelma, joka tukee ajatusta. Siitä minä pidän.

Vapaa-ajalla treenaan kuntosalilla, soitan kitaraa tai pelaan tv-pelejä. Olen ennakoija, joka lataa kahvinkeittimen, laittaa vaatteet esille ja aamiaisen valmiiksi edellisenä iltana- tämän lisäksi solmin usein kengännauhat hississä oikeaa kerrosta odottaessani- mitä muutakaan hississä voisi odottaessaan tehdä?