Jag är en eftertänksam och nyfiken person, vilket gör att jag gärna tittar på saker ur olika synvinklar för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

Sedan sommaren 2017 arbetar jag som juniorkonsult på A-zeta Consulting och till mina uppdrag hör bland annat att göra verksamhetsanalyser och sammanställa data för att kunna utveckla verksamheter. Jag har tidigare jobbat som produktionsarbetare, arbetsledare och logistikplanerare inom tillverkande industri. Utöver detta har jag även startat ett företag inom detaljhandeln. Dessa erfarenheter hjälper mig ofta i mitt arbete.

Det bästa med jobbet på A-zeta Consulting är människorna. Både kunderna och kollegorna. Det finns ett driv här som tilltalar mig. Alla tar mycket ansvar, vi vågar mycket, och även om vissa idéer kan kännas lite galna så finns det alltid en plan som stöder tanken. Det gillar jag.

När jag inte jobbar tränar jag på gym, spelar gitarr eller tv-spel. Jag är en oerhörd ”prepper” som laddar kaffekokaren och ställer fram kläder och frukost kvällen innan – dessutom knyter jag ofta upp skorna i hissen i väntan på att nå rätt våning – vad ska man annars göra medan man väntar i en hiss?