Kun tulet toimistollemme Pietarsaaren, tapaat minut ensimmäisenä tullessasi ovesta sisään. Office Managerin/Toimistopäällikön tehtäviini kuuluu asiakastapaamisten valmistelu, hallinnolliset tehtävät (kirjanpito, laskutus, matkojen varaaminen), tapahtumien suunnittelu ja organisointi. Lisäksi tehtäväkuvaani kuuluu myös markkinointi ja sosiaalisen median kanavien päivittäminen.

Parasta työssäni A-zeta:lla on vaihtelu! On hauskaa, kun voi yhdistää asioita, joista pidän kaikkein eniten- organisoinnista ja erilaisten ihmisten tapaamisesta. Olen tarkkakuuloinen joukkuepelaajaa, joka varmistaa, että asiat tulevat tehdyksi. Minulla on työkokemusta projektityöstä ja projektien johtamisesta usealta eri toimialalta sekä Suomessa että ulkomailla. Olen työskennellyt myös pääpurserina usealla purjealuksella. Yksi saavutuksistani ja hienoista muistoistani on Atlantin yli purjehdus.

Vapaa-ajallani keskityn perheeseeni ja koiraamme. Rentoudun liikunnan, ystävien ja puutarhatöiden parissa ja omistaudunkin niille ollessani vapaalla.