Att få vara en del av en förändringsprocess och se potentialen som finns i varje organisation och individ, det är min stora drivkraft. Jag har en genuin vilja att hjälpa företag att utvecklas och jag tror verkligen på projekten jag tar mig an.

Organisationsutveckling och implementering av strategier handlar om att identifiera ett nu-läge, sätta upp målsättningar för ny-läget och hitta konkreta och kreativa lösningar för att nå dit, det här är sådana frågor som intresserar mig.

På A-zeta Consulting kombinerar jag mina tidigare erfarenheter av ledarskapsuppdrag och företagsutveckling med min förmåga att läsa av människor, vilket skapar ett mervärde för kunden och en trovärdighet för oss som konsultbolag. Ärlighet, tydlighet och motivation är viktiga bitar i arbetsprocessen.

När jag inte jobbar ägnar jag mig främst åt familjen. Det blir även en del uthållighetsidrott där målmedvetenhet är en viktig ingrediens. Jag har nyss genomfört en Superklassiker och sadlar som bäst om till nästa utmaning, vilket beskriver min personlighet rätt bra – har jag bestämt mig för något så genomför jag det. Att ge upp är aldrig ett alternativ.