Om oss

A-zeta Consulting grundades hösten 2015 i Jakobstad i Österbotten. Sedan våren 2017 har vi även kontor i Umeå i Västerbotten. Fler kontor är på kommande.

Vi har mångsidig och internationell erfarenhet både som företagsledare och konsulter. Vi brinner för att utveckla företag och verksamheter till nästa nivå och försöker varje dag leva enligt vårt definierade uppdrag – att hjälpa DIG lyckas. I våra tidigare chefs- och ansvarsroller har vi själva köpt konsulttjänster och har en mycket tydlig uppfattning om vad som utgör en bra konsult. Vi vill inte tvinga på kunder olika standardlösningar utan använder vår mångåriga erfarenhet och noggrant utvalda verktyg för att verkligen hjälpa våra kunder med det de behöver.

Några av de områden vi jobbar inom är strategiutveckling, tillväxtprogram, organisationsutveckling, due diligence, ledarskaps- och styrelseutvärderingar och rekrytering, men vi har både bred och djup erfarenhet av många andra sorters ledningsfrågor. Läs gärna mer under tjänster och se även vad våra kunder säger under referenser.

Vill du diskutera något närmare så finns vi här för dig. Det är bara att kontakta oss.